Ești pasionat de lumea contemporană a modei? Visezi să creezi propria ta colecție de modă? Ai determinarea și ambiția de a deveni un designer profesionist? Vrei să intri într-un colectiv care să te ajute să dobândești abilitățile și calitățile esențiale pentru a peforma în industria modei?

Lumea modei este o lume care evoluează cu o viteză tot mai mare, este o lume creativă și captivantă. Ca student la design vestimentar vei avea parte de o educație inovativă, unica posibilă în contextul contemporan al permanentelor schimbări creative și a dezvoltărilor tehnologice din industria modei.

Ca student la design vestimentar vei fi încurajat să conștientizezi moda într-un context cultural și social cât mai larg și să traduci această înțelegere în propria ta creație. Profesorii noștri te vor învăța să cunoști potențialul creativ al materialelor și impactul acestora asupra industriei modei. Ei te vor ghida în explorarea întregului proces de design, de la tehnicile și practicile tradiționale până la cele contemporane și-ți vei dezvolta abilitățile de a da formă soluțiilor cele mai inventive, de a aduce la viață stilul zilei de mâine.

Planuri de învățământ

2021; 2022; 2023

Vezi şi paginile noastre de pe facebook: FB