Gala Diplomelor 2024, expoziția absolvenților de la Departamentul de Arte Vizuale Oradea, se va deschide sâmbăta, 13.07.2024, ora 16, la Muzeul Orașului Oradea, Cetatea Oradea.

Proiectul expozițional Imagini în dialog a luat ființă în anul 2014 la inițiativa conducerii Departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte din Oradea în parteneriat cu Liceul de Arte din Oradea și cu Muzeul Țării Crișurilor.

După evaluarea candidaților, anunțăm câștigătorii Concursului național de arte vizuale ”Amintiri din viitor”.

Ieri, 10 iunie 2024 a avut loc cursul festiv de absolire la Facultatea de Arte unde studenții din anii terminali de la Departamentul de Arte Vizuale și Departamentul de Muzică şi-au luat rămas bun de la viaţa de student şi de la orele de curs.

Felicitări studenților și masteranzilor noștri pentru expoziția reușită din cadrul Proiectului Impuls, ediția a V-a: Eszter Mihuț, Larisa Gașca, Alana Turcuț, Bianca Bonaț, Denisa Cîșlariu, Vasile Kin, Andrei Lupu.


Ediția a V-a a proiectului expozițional Impuls, organizat de Departamentul de Arte Vizuale al Universității din Oradea și de Asociația Culturală Ars Nobilis, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor din Oradea, are ca obiectiv stimularea, evidențierea și promovarea atât la nivel local cât și la nivel național a artiștilor studenți performanți.

Vă invităm să participați la deschiderea evenimentului Expo Grafică în data de 17 mai 2024, ora 11.

Concurs național de arte vizuale: Caiet de schițe pe tema "Amintiri din viitor".

În perioada 12 februrarie – 11 martie 2024 Fundația IACOB lansează în parteneriat cu Universitățile de Artă din România un concurs de creație adresat studenților de la Grafică și Design cu premiu în valoare de 1000 Euro.

În urma selecției din cadrul proiectului Impuls 5, comisia a decis  reprezentanții pentru programele de studiu ale Departamentului de Arte Vizuale.