Îți plac poveștile? Dar imaginile? Ce este  grafica dacă nu tocmai tocmai abilitatea de a crea o poveste prin intermediul imaginilor, de a transforma poveștile în imagini formate din fapte, sentimente și interpretări.


Ca student la grafică te vei concentra asupra aspectelor creative ale proiectării, producerii și comunicării unor soluții grafice persuasive, precum și asupra mediilor, atât fizice cât și digitale.Într-o epocă în care informația provine din cele mai neașteptate surse, este menirea graficianului să creeze concepte vizuale semnificative pentru a comunica idei care să ne inspire și să ne informeze. De la afișe și reclamele din reviste, până la ilustrațiile și coperțile de carte sau panourile informative, graficienii au capacitatea de a exprima emoții, de a influența decizii și de a aduce idei la viață.

Ca student la grafică vei învăța să îmbini o pregătire tehnică riguroasă cu o permanentă stimulare a creativității, inovației și exprimării artistice, pentru ca în cele din urmă să reușești să dai viață convingerilor, emoțiilor și ideilor tale, să devii un adevărat profesionist al imaginii.

Planuri de învățământ


2021; 2022; 2023Vezi şi pagina noastră de pe   FB și de pe Inst.