Designerii dau formă lumii noastre vizibile și sunt responsabili de sănătatea estetică a acesteia. Cu un design bun vei putea schimba lumea! Noi te ajutăm să-ți dezvolți propria voce într-un mediu creativ și sinergetic pentru a-ți găsi propria cale.

Probabil că nu te-ai gândit la designul telefonului, rucsacului sau flaconului din care tocmai ai băut apă, dar cineva s-a gândit la tine atunci când le-a proiectat. Aproape toate obiectele create de om, cu care interacționezi, au fost concepute de un designer. Ca student la design vei învăța interacțiunea dintre design, utilitate și prelucrare, pentru a crea produse cotidiene inspirate.

Ca student la design îți vei dezvolta și rafina ideile despe modul în care arată și funcționează artefactele umane; vei construi modele, prototipuri funcționale și reprezentări digitale pentru a-ți testa ideile; vei înțelege factorii de impact istoric, economic și de mediu al produselor de design; vei dobândi abilități fundamentale într-o varietate de medii creative; pe scurt, vei dobândi abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți construi o carieră creativă într-o lume dinamică și aflată în permanentă schimbare.

Ca student la design te vom ajuta să-ți dezvolți încrederea în propriile tale forțe și te vom încuraja nu doar să creezi concepte vizuale noi, ci, lucru la fel de important, să inserezi aceste concepte în proiectarea și promovarea unor produse de serie. Vei învăța să creezi experimentând, motivat de o permanentă curiozitate intelectuală și conștientizare critică a lumii vizuale contemporane care te va ajuta să reușești în atât de captivantele industrii creative de astăzi.

Planuri de învățământ

2021; 2022; 2023

Vezi şi pagina noastră de pe FB