Orice pânză albă este o oportunitate. Un vis. O viziune. O poveste care așteaptă să fie spusă. Suntem convinși că și tu simți asta!

Ca student la pictură vei dobândi o cunoaștere largă a artelor vizuale și o cunoaștere în profunzime a picturii ca practică de atelier. La baza activității noastre se află o înțelegere a ceea ce înseamnă a fi astăzi un artist profesionist. În acest scop, noi oferim studenților noștri o bază solidă care să-i ghideze atât în zona tehnică cât și în cea teoretică a practicilor artistice contemporane.

Ca student la pictură vei experimenta o gamă largă de abordări, de la cele figurative sau abstracte, până la mediile alternative și instalație. Activitatea ta va fi ghidată de artiștii profesioniști ai departamentului nostru iar rezultatele muncii tale vor fi prezentate în expozițiile organizate în cadrul departamentului sau în diverse spații expoziționale din oraș.
Dar, ceea ce este cel mai important, ca student la pictură, vei intra într-un contact viu cu o multitudine de idei care generază abordările contemporane din pictură, vei fi stimulat să înțelegi aceste concepte și, astfel, să-ți dezvolți propriul vocabular de forme picturale și idei vizuale pentru a reuși să dai viață propriei tale povești.


Planuri de învățământ

2021; 2022; 2023

Vezi şi pagina noastră de pe Facebook