Burse provizorii sem.II. an univ. 2021-2022

Lista provizorie a studenților bursieri


Burselor de studii sau cercetare în străinătate


Ministerul Educaţiei, prin Agenţia de Credite şi Burse de Studii (www.roburse.ro), anunţă lansarea concursurilor naţionale pentru acordarea burselor de studii sau cercetare în străinătate, oferite de alte state în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral, pentru anul universitar 2022/2023.


Bursele sunt oferite elevilor, studenților, cadrelor didactice sau cercetătorilor pentru a urma in strainatate:

- studii universitare de licenţă / de masterat / de doctorat;

- stagii de cercetare / specializare (cu durata de 3 – 10 luni);

- cursuri de vară.


Persoanele care doresc să obţină o bursă de studii în străinătate oferită de Ministerul Educaţiei, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, trebuie să participe la concursurile naţionale pentru acordarea burselor de studii în străinătate.


Informații privind ofertele pentru anul universitar 2022/2023 (condiții de eligibilitate, termene limită de transmitere a dosarelor, numărul și tipul burselor oferite etc.) se găsesc în Comunicatele de presă afișate pe site-ul www.roburse.ro, la secțiunea Burse de studii / Acord bilateral.


De asemenea, vă amintim că 03 noiembrie 2021 este termenul limită pentru depunerea candidaturilor la Bursele de cercetare și formare postuniversitară si postdoctorală „Vasile Parvan” la Accademia di Romania din Roma si „Nicolae Iorga” la Instituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneția.


Pentru informaţii suplimentare, datele noastre de contact sunt:

Site: www.roburse.ro

Adresa: Str. Caransebeş nr. 1, etaj 7, sector 1, Bucureşti (sediul A.C.B.S.)

Telefon:  021/310.19.05

Fax: 021/310.22.17

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Burse sociale

Studenții care au venit de până la 1.386 lei, pot beneficia de bursă socială și bursă socială ocazională. Documentele justificative vor fi depuse la secretariatul facultății de la data de 05.10 - 18.10.2021.

Documente necesare în vederea solicitării unei burse de ajutor socialStudenții care au activități extracurriculare, conform regulamentului de burse pot accesa pentru burse de performanță.


NOTA: studenţii care nu au card, să se prezinte la Banca Transilvania, BCR, RAIFAISEN, sau FIRST BANK cu carnetul de student şi carte de identitate.  Bursele se vor primi în cont card personal.

În eventualitatea suplimentării fondului de burse, a fost elaborată o listă de rezerve.