Ești curios cu privire la posibilitățile creative ale suprafețelor și materialelor textile? Ești motivat de imagine, culoare și desen sau de crearea și transformarea unei suprafețe?

Dacă răspunsul tău este unul afirmativ, dacă iubești cu adevărat materialele textile, dacă te pasionează experimentul și dorești să explorezi abordări multidisciplinare de creație, te așteptăm …

Ca student la arte decorative vei avea șansa de a te scufunda în lumea artei pe măsură ce explorezi una dintre cele mai vechi tradiții estetice din lume. Îți vei dezvolta o practică creativă în care vei explora orice, de la țesut la tapiserie, imprimeuri, proiectare de țesături pentru design vestimentar, până la decorațiuni de interioare sau instalații.

Ca student la arte decorative vei înțelege că există multe modalități de a privi materialele textile: ca pe o istorie a umanității și o istorie a civilizației; ca pe o necesitate și un lux; ca o preocupare individuală și o industrie globală; ca pe ceva în permanentă transformare. Vei învăța cum să folosești textilele în cele mai diverse contexte, de la modă la design de interior.
 

Planuri de învățământ

2021; 2022; 2023
Vezi şi paginile noastre de pe facebook:  FB