Programe de burse oferite de statul român, prin Agenția de Credite și Burse de Studii.


Având în vedere:

 -  situația pandemică existentă la nivel național și local/județean, respectiv reglementările privind măsurile de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARSCoV-2;

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2020 – 2021 la Universitatea din Oradea, va avea loc joi, 01.10.2020, între orele 11:00 – 12:30, la Sala Polivalentă a Universității din Oradea, eveniment care va fi transmis on line.

Până la 1 august 2020, artiștii vizuali și muzicienii români se pot înscrie la concursul organizat de Institutul Cultural Român pentru acordarea burselor „Constantin Brâncuşi”, respectiv „George Enescu”, constând în subvenţia pentru un stagiu de trei luni la Cité Internationale des Arts din Paris.


Mâine, începând cu ora 11 se va desfășura întâlnirea online cu Miklós Onucsán, în cadrul proiectului ROSE.

Acest chestionar este realizat de echipa Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală și urmărește să identifice și să colecteze informații referitoare la traseul dumneavoastră profesional după finalizarea programului de studii universitare.

Luni, 15 iunie, de la ora 10 avem ca invitat în cadrul workshop-urilor ROSE pe curatorul și criticul de artă Diana Marincu, directorul artistic al Fundației Art Encounters Timișoara.

Impuls, Ediția a III-a

 Datorită specificului situaţiei epidemiologice generate de virusul SARSCoV-2, unele reglementări ale activităţii Universităţii din Oradea au fost modificate. Vă prezentăm câteva aspecte importante conform dispoziţiilor interne şi Hotătrârii de Senat 5/18.05.2020: Anexa 1,2,3,9.