Evenimentul artistic Gala Diplomelor 2022 este organizat anual de către Facultatea de Arte în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor.

Sâmbătă, în 25 iunie 2022, se vor putea vedea lucrările de practică de specialitate a studenților de la specializarea grafică anul II și pictură anul I și II.

În data de 30 mai, luni la ora 16, în Cetatea din Oradea, se va deschide expoziția intitulată  ”Transmateria” cu lucrările studenților de la programul de studiu Pictură din cadrul departamentului de Arte Vizuale Oradea. Detalii pe afiș...

În data de 25.06.2022 se va deschide expoziția ”IMPULS” cu participarea câte unui student de la fiecare specializare a Departamentului de Arte Vizuale.

Proiectul expozițional Imagini în dialog a luat ființă în anul 2014 la inițiativa conducerii Departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte din Oradea în parteneriat cu Liceul de Arte din Oradea și Muzeul Țării Crișurilor.

Impuls
Ediția a III-a, etapa de selecție

Proiectul Impuls, organizat de Departamentul de Arte Vizuale al Universității din Oradea și de Asociația Culturală Ars Nobilis în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor din Oradea, are ca obiectiv stimularea, evidențierea și promovarea atât la nivel local cât și la nivel național a artiștilor studenți performanți.

Deschidere de an universitar - vineri, 01.10.2021, ora 11:00 - live.

Întâlnirea cu studenţii anului I, deschiderea anului universitar, va avea loc luni, 04.10.2021, de la ora 9.00 în sala de conferinţe a Bibliotecii Universităţii din Oradea.

Vă aşteptăm!

Joi, 15 iunie 2021, va avea loc la Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A), evenimentul Gala diplomelor, organizat de Facultatea de Arte din cadrul Universității Oradea.