Vă invităm să participați la deschiderea evenimentului Expo Grafică în data de 17 mai 2024, ora 11.

Concurs național de arte vizuale: Caiet de schițe pe tema "Amintiri din viitor".

În perioada 12 februrarie – 11 martie 2024 Fundația IACOB lansează în parteneriat cu Universitățile de Artă din România un concurs de creație adresat studenților de la Grafică și Design cu premiu în valoare de 1000 Euro.

În urma selecției din cadrul proiectului Impuls 5, comisia a decis  reprezentanții pentru programele de studiu ale Departamentului de Arte Vizuale.

S-a lansat noul Apel de proiecte pentru Bursele NAC, Neo Art Connect - ediția a II-a, 2024. Anuală, platformă și rețea națională de artă și știință.

Vacanța de vară a fost, pentru câțiva studenți ai departamentului de Arte Vizuale al Facultății de Arte, una cât se poate de activă.

Facultatea de Arte a Universității din Oradea, în parteneriat cu Asociația Neo Art Conect vă invită la vernisaj, în data de 5 iulie de la ora 15, la Biblioteca Universității din Oradea, Str. Universității nr. 1:


Evenimentul artistic Gala Diplomelor 2023 este organizat anual de către Facultatea de Arte în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor.

Proiectul educaţional "Student pentru o zi, profesor pentru o viaţă", de la Atelierele Departamentului de Arte Vizuale, este realizat de către Facultatea de Arte a Universităţii din Oradea în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și are ca scop dialogul creativ dintre învățământul  preuniversitar și cel universitar.

Proiectul expozițional Imagini în dialog organizat de Facultatea de Arte și de Liceul de Arte din Oradea, în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor, se află la cea de a VII-a ediție.