Proiectul Cellini Art Society doreste sa incurajeze creativitatea, originalitatea, pasiunea, conceptualismul si inovatia cultural-artistica in Romania. In baza acestei filosofii, inca de anul trecut, de cand am lansat prima editie Cellini Art Society Affair, ne-am propus sa devenim un punct de sprijin important pentru tinerii artisti romani, dar si un reper pentru toti iubitorii de arta.
Pentru anul acesta ne-am propus sa extindem proiectul nostru de suflet la nivelul intregii tari. Astfel, dam start concursului prin care ne-am propus sa gasim cel mai talentat student din Romania in designul de bijuterii!

Da-ne de stire ca doresti sa te inscrii in competitie completand formularul de mai jos, iar noi vom astepta cu nerabdare sa primim schitele colectiei tale de bijuterii (cercei, inel, bratara, colier/pandant) realizata pe tema “Viata e frumoasa impreuna” pana pe 31 iulie.

Cel mai talentat student va fi rasplatit cu un premiu pe masura: suma de 1000 de euro si transpunerea schitelor in bijuterii reale, ce vor fi scoase la licitatie in cadrul evenimentului Cellini Art Society Affair 2, ce va avea loc in luna noiembrie a acestui an.

Pentru mai multe detalii: Madalina Gorciu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., +40 735 010 411

Pagina concursului aici
Regulamentul de concurs