Studentă în anul III la specializarea Grafică, Ana Munteanu este prezentă la această expoziție cu o animație formată din scene pictate în ulei și editate digital. Animația se constituie ca o poveste înrămată, în care, prin intermediul imaginilor, ne sunt narate fragmente din viața unei fetițe [...] În fața noastră se perindă imagini care surprind emoțiile și trăirile acesteia, conturând-se astfel o lume interioară mult mai bogată și plină de viață decât lumea exterioară, rece și dură. Ana Munteanu [...] ne îndeamnă să facem un pas înainte, să ne desprindem din masa omogenă și indiferentă a societății în care trăim, să ne transformăm într-o pată de culoare pe fundalul griului care domină această lume.

Conf.univ.dr. Ștefan Gaie

Proiectul Impuls, organizat de Departamentul de Arte Vizuale al Universității din Oradea și de Asociația Culturală Ars Nobilis în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor din Oradea, are ca obiectiv stimularea, evidențierea și promovarea atât la nivel local cât și la nivel național a artiștilor studenți performanți.

Vernisajul va avea loc miercuri, 29.05.2019 la ora 18:00 la Muzeul Țării Crișurilor, la adresa Str. Armatei Române nr.1/A.
Evenimentul pe facebook