Admiterea pentru toate programele de studiu ale Departamentului de Arte Vizuale se va desfășura, în sesiunea iuluie 2020, în mediu on line. În urma acestui fapt, metodologia afișată pe site poate suferi modificări cu privire la modalitatea de depunere a documentelor de înscriere și la probele de admitere. Vă vom ține la curent cu deciziile legate de aceste aspecte, vă rugăm urmăriți postările.


Înscriere admitere licență: 
Mai multe detalii aici.

Înscriere admitere master:  Mai multe detalii aici.

 

Acte necesare pentru înscrere și alte informații în Metodologia organizării şi desfăşurării concursului de admitere 2020Învătământul de licenţă


În cadrul învăţământului de licenţă, studiile sunt organizate pe domenii şi specializări, având o durată de 3 ani, şi se finalizează prin susţinerea unui examen de licenţă. Promovarea acestui examen conferă absolventului titlul de licenţiat în Arte Vizuale.


Masteratul

Absolvenţii cu diplomă de licenţă pot continua studiile în cadrul programelor de masterat “Arte plastice și multimedia” şi “Design de obiect: modă și ambient”.Studiile de masterat se finalizează cu examenul de disertaţie, constând dintr-o singură probă: susţinerea lucrării de disertaţie.

Secretariatul Facultății de Arte (vezi harta )