ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANUL I

Evaluarea și selecția dosarelor studenților eligibili pentru a participa la Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE, subproiectul Combaterea abandonului școlar la Facultatea de Arte va avea loc în data de 15.10.2019.

Proiectul cu titlul COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR LA FACULTATEA DE ARTE se derulează în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar - ROSE, proiect finanțat conform Acordul de împrumut nr.8481-RO încheiat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare

Concursul Național de interpretare instrumentală și vocală organizat de Universitatea din Oradea – Facultatea de Arte / Departamentul de Muzică este dedicat elevilor şi studenţilor de la instituțiile vocaţionale de specialitate din țară.

Proiectul Pași spre măiestrie

Masterclass de clarinet / vioară 

Proiectul Pași spre măiestrie, finanțat de Consiliul Județean Bihor, în parteneriat cu Departamentul de Muzică – Arte al Universității din Oradea și Universitatea Creștină Partium, organizează în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, două cursuri de măiestrie cu:

  • Aurelian Băcan la clarinet – artist instrumentist solo – șef de partidă în cadrul Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania”, Cluj-Napoca 
  • Andrada Ciupeiu la vioară – asistent universitar dr. la Departamentul de Muzică, Facultatea de Arte, Universitatea din Oradea 

Festivalul Internațional Vox Domini continuă cu Concertul Coral care va avea loc Duminică 9 iunie 2019, ora 18:00 la Sinagoga Neologă Sion. 

Festivalul Vox Domini continuă cu al doilea concert

Festivalul Internațional de Muzică Sacră Vox Domini debutează Duminică, 19 mai 2019, ora 19:00  la Mănăstirea greco-catolică Olosig. 

Departamentul Muzică al Facultății de Arte în parteneriat cu Inspectoratul Județean Școlar Bihor desfășoară în perioada martie - iunie 2019 cea de-a treia ediție a Atelierelor muzicale de tineret.