LISTA TUTORILOR ȘI MENTORILOR ROSE 

Nume și prenume Adresa de e-mail
TUTORI
MUZICĂ
Lect. univ. Dr. Ariadna Mircescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ARTE VIZUALE
Lect. univ. Dr. Olimpia Urdea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. univ. Dr. Fekete Tiberiu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
MENTORI
MUZICĂ
Lect. univ. Dr. Eleonora Tiu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf. univ. Dr. Anca Spătar Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. Dr. Evantia Marta Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Asist. Univ. Dr. Andrada Ciupeiu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. Dr. Ariadna Mircescu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
CENTRUL DE CONSILIERE ȘI SERVICII PRIVIND CARIERA
Lect. univ. Dr. Gabriel Roșeanu Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ȘTIINȚE SOCIO-UMANE
Lect. univ. Dr. Carmen Bora Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
ARTE VIZUALE
Lect. univ. Dr. Corina  Baciu Urzică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. Dr. Meister Kante Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. Dr. Marius Vesa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lect. univ. Dr. Ştefan  Gaie Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.