Festivalul Vox Domini debutează online vineri 30 aprilie 2021 la ora 17:00 cu Concertul Pascal susținut de studenții Departamentului Muzică din cadrul Facultății de Arte la Biserica Romano-catolică Baratok

UPDATE 19.04.2021: WINNERS of The International Instrumental and Vocal Performance Contest -1st Online edition
All diplomas (prizes and participation ones) will be sent by organizers via e-mail within a month. The winners of special prizes will be contacted by organizers via e-mail. 

The International Instrumental and Vocal Performance Contest
 -1st Online edition organized by University of Oradea – Faculty of Arts / Music Department is dedicated to students from vocational Romanian and abroad institutions, as well as to young professional musicians 

UPDATE 19.04.2021 - CÂȘTIGĂTORII Concursului Internațional de Interpretare instrumentală și vocală, ediția I Online
Diplomele vor fi trimise prin e-mail de către organizatori în interval de o lună de la finalizarea concursului. Câștigătorii premiilor speciale vor fi contactați prin e-mail de către organizatori.

Ediția I Online
a Concursului Internațional de Interpretare instrumentală și vocală organizată de Departamentul Muzică al Facultății de Arte se adresează, pe de o parte, tinerelor talente în formare - elevi și studenți ai instituțiilor vocaționale din țară și străinătate și, pe de altă parte, tinerilor muzicieni profesioniști aflați la începutul carierei artistice.

Masterclass de vioară 

Proiectul Pași spre măiestrie, finanțat de Consiliul Județean Bihor, în parteneriat cu Departamentul de Muzică – Arte al Universității din Oradea și Universitatea Creștină Partium, organizează în perioada 24 anuarie,un curs de măiestrie cu:

  • Nagy Kalman la vioară – artist instrumentist solo – concertmaestru în cadrul Orchestrei Filarmonicii de Stat Oradea

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DIN ANUL I

Evaluarea și selecția dosarelor studenților eligibili pentru a participa la Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE, subproiectul Combaterea abandonului școlar la Facultatea de Arte va avea loc în data de 15.10.2019.

Proiectul cu titlul COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR LA FACULTATEA DE ARTE se derulează în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar - ROSE, proiect finanțat conform Acordul de împrumut nr.8481-RO încheiat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și ratificat prin Legea nr.234/2015 și este o propunere care vizează realizarea obiectivului general al programului ROSE de creștere a gradului de retenție în primul an de studii universitare prin crearea unui mediu propice dezvoltării unei perspective profesionale atractive şi realiste pentru studenţii cu risc de abandon din anul I ai Facultăţii de Arte a Universităţii din Oradea. 

Concursul Național de interpretare instrumentală și vocală organizat de Universitatea din Oradea – Facultatea de Arte / Departamentul de Muzică este dedicat elevilor şi studenţilor de la instituțiile vocaţionale de specialitate din țară.

Proiectul Pași spre măiestrie

Masterclass de clarinet / vioară 

Proiectul Pași spre măiestrie, finanțat de Consiliul Județean Bihor, în parteneriat cu Departamentul de Muzică – Arte al Universității din Oradea și Universitatea Creștină Partium, organizează în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2019, două cursuri de măiestrie cu:

  • Aurelian Băcan la clarinet – artist instrumentist solo – șef de partidă în cadrul Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania”, Cluj-Napoca 
  • Andrada Ciupeiu la vioară – asistent universitar dr. la Departamentul de Muzică, Facultatea de Arte, Universitatea din Oradea 

Festivalul Internațional Vox Domini continuă cu Concertul Coral care va avea loc Duminică 9 iunie 2019, ora 18:00 la Sinagoga Neologă Sion. 

Festivalul Vox Domini continuă cu al doilea concert