Examene de finalizare studii sesiunea 2020



Programarea examenelor de finalizare studii:


Luni 06.07.2020
-    de la ora 9 se desfăşoară proba 1 a examenului de licenţă pentru programele de studiu Pictură şi Design. La ora 9 tema de examen va fi încărcată pe platforma U.O. Vă rugăm să respectaţi limita de timp.

Marţi 07.07.2020

-    de la ora 9 se desfăşoară proba 1 a examenului de licenţă pentru programele de studiu Arte decorative şi Modă-design vestimentar. La ora 9 tema de examen va fi încărcată pe platforma U.O. Vă rugăm să respectaţi limita de timp.
-    De la ora 9 începe proba 2 – susţinerea lucrării de licenţă pentru programele de studii Pictură şi Design. Studenţii vor primii pe e mail link-uri pentru platforma ZOOM. Toţi studenţii programului de studiu pot asista la susţinerea colegilor lor.


Miercuri 08.07.2020
-    de la ora 9 se desfăşoară proba 1 a examenului de licenţă pentru programul de studiu Grafică. La ora 9 tema de examen va fi încărcată pe platforma U.O. Vă rugăm să respectaţi limita de timp.
Joi 09.07.2020
-    De la ora 9 începe proba 2 – susţinerea lucrării de licenţă pentru pentru programul de studiu Grafică. Studenţii vor primii pe e mail link-uri pentru platforma ZOOM. Toţi studenţii programului de studiu pot asista la susţinerea colegilor lor.
Vineri 10.07.2020
-    De la ora 9 începe proba 2 – susţinerea lucrării de licenţă pentru pentru programele de studiu Arte decorative şi Modă design vestimentar. Studenţii vor primii pe e mail link-uri pentru platforma ZOOM. Toţi studenţii programului de studiu pot asista la susţinerea colegilor lor.
-    De la ora 9 începe susţinerea lucrării de dizertaţie pentru pentru programele de master Arte plastice şi multimedia şi Design de obiect: modă şi ambient. Studenţii vor primii pe e mail link-uri pentru platforma ZOOM.  Toţi studenţii programului de studiu pot asista la susţinerea colegilor lor.
 



 
  • Anexa 12 H.S.nr: 38/17.09.2018 -Regulament de organizare și desfășurare a examenelor de finalizare a studiilor universitare de licență și masterat valabil începând cu anul univ. 2018-2019
 


Lista studenților care vor avea acces în spațiile Departamentul de Arte Vizuale începând din luna iunie a anului universitar 2019-2020